Vacature projectmedewerker Pack4Food

Pack4Food zoekt dynamische projectmedewerker om mee vorm te geven aan de voedselverpakking van de toekomst


Pack4Food wil zijn team versterken en is daarom op zoek naar een voltijdse projectmedewerker die mee zijn/haar schouders wil zetten onder de ontwikkeling en implementatie van innovatieve toekomstgerichte voedselverpakkingen bij bedrijven, en dit op zowel nationaal als internationaal niveau.

Pack4Food brengt sinds 2005, als spin-off van UGent, bedrijven en onderzoeksinstellingen samen om grote en kleine vernieuwingen in de verpakkingsketen van levensmiddelen waar te maken. Wij starten en coördineren onderzoeksprojecten samen met bedrijven, onderzoeksinstellingen en andere stakeholders. We bouwen een netwerk uit en bieden opleidingen en adviezen aan. Deze activiteiten worden gerealiseerd door een super tof, dynamisch team in een prikkelende omgeving!


Profiel

  • Je hebt een technologisch-wetenschappelijk profiel met een brede interesse in materialen en sensoren voor toepassingen bij het verpakken van levensmiddelen (bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur, handels- of industrieel ingenieur, master in de wetenschappen).
  • Je bent een vlotte teamspeler, communiceert gemakkelijk mondeling met collega’s, projectpartners en bedrijven, zowel op wetenschappelijk als vulgariserend niveau.
  • Je hebt een vlotte uitstraling. Industriële ervaring strekt tot aanbeveling.
  • Je bent vlot in Nederlands en Engels, zowel spreken als schrijven. Kennis van het Frans en/of Duits strekt tot aanbeveling.
  • Je bent goed in contacten leggen met onderzoeksinstellingen, bedrijven, federaties, netwerkorganisaties ed. om tot gezamenlijke visies te komen. Je kijkt uit naar het op- en uitbouwen van internationale samenwerkingen.


Aanbod

  • Voltijdse betrekking met doorgroeimogelijkheden.
  • Je zal tewerkgesteld worden in een dynamische en steeds groeiende omgeving waarin je nieuwe vaardigheden en skills kan ontwikkelen.
  • Je bent mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten rond de voedselverpakking van de toekomst binnen een circulaire economie in een steeds groeiende digitale wereld.
  • We bieden een competitief salaris maar belangrijker nog een uitdagende job waarbij je zelf initiatief kan nemen en contacten kan leggen met een brede groep van mensen en organisaties/bedrijven, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Gelieve uw motivatiebrief en CV door te sturen ter attentie van Jitske Neirinck (Jitske.Neirinck@Pack4Food.be).


Keer terug