KMO Innovatiebeurs

Innovatiebeurs Flyer

    Op 8 oktober neemt Pack4Food deel aan de Innovatiebeurs, een uniek concept waar je kan kennismaken met meer dan 75 potentiële innovatiepartners. Bij innovatie komt veel kijken: expertise aantrekken, de juiste testapparatuur vinden, productontwikkeling, jouw uitvinding beschermen en het geheel financieren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Kom langs op onze stand en ontdek welke expertise wij in huis hebben om je innovatief project te helpen realiseren. Registreer je hier als bezoeker (http://innovatiebeurs.be/praktisch

    Nog kennishonger? Kom luisteren naar de infosessies:

  • Financiering van je innovatief project – Peter Rutten (Innovatiecentrum)
    Komt jouw project in aanmerking voor innovatiesteun van het IWT? We lichten de verschillende mogelijkheden toe en geven je concrete tips & tricks mee voor het schrijven van een succesvol IWT-dossier.
  • Tips voor een geslaagd huwelijk tussen ondernemer en kennispartner – An Van den Broecke (UGent Tech Transfer)
    Succesvol innoveren doe je niet alleen. Het inroepen van de expertise van een kennispartner kan van doorslaggevend belang zijn voor je project. Maar hoe bouw je nu als ondernemer een goede samenwerking uit met een kennisinstelling? Wie doet wat en vooral wie heeft welke rechten?

Je kan onze stand bezoeken tot 18u, daarna praten we graag verder tijdens het netwerkmoment. Registreer je als bezoeker. (http://innovatiebeurs.be/praktisch).


Keer terug